Titkos Mozi Fesztivál Film 5.

Megosztom

Bővebben a filmről

Az Imperceptibles / Titkos Mozi Fesztivál a titkos filmvetítések elvén alapul: ahhoz, hogy részt vehess az eseményen, az alkalmazáson keresztül kell megtalálni a rejtekhelyeket. A kiterjesztett valóságban tudsz eljutni a titkos mozikhoz, a titkos esték jegypénztárához és a nyereményjátékhoz.

Hogy működik az alkalmazás?
Az Imperceptibles / Titkos Mozi Fesztivál alkalmazás mutatja a rejtekhelyeket, elindítja a játékokat a kiterjesztett valóságban, hozzáférést biztosít a jegyértékesítéshez, és lehetővé teszi, hogy részt vegyél a nyereményjátékon, ahol a párizsi utazást nyerhetsz.

a. Az alkalmazás elindításakor egy térképen találod magad. Ez a budapesti rejtekhelyek helyszíneit mutatja. (Az Imperceptibles / Titkos Mozi Fesztivál szem logója mindenhol más-más formában jelenik meg.)

b. A rejtekhelyek eléréséhez kattints a térképen egy kiválasztott rejtekhelyre! Ezután jelenik meg a cím.

c. Amikor a rejtekhely előtt állsz, nyisd meg a kamerát az alkalmazásban, és szkenneld be a az Impercebtibles / Titkos Mozi Fesztivál matricáját. A kamera automatikusan felismeri és elindítja a kiterjesztett valóságot és a játékot.

d. A kiterjesztett valóság játék után az alkalmazás átirányít a mozik online jegyértékesítési rendszerébe, ahol megvásárolhatod a mozijegyet. Ha május 29-ig megveszed a jegyed valamelyik titkos filmre és a jegyvásárlás után hozzájárulsz ahhoz, hogy a nyereményjátékban is részt veszel, akkor esélyed lesz megnyerni a két főre szóló párizsi utazásta fesztivál ideje alatt (az utazás 2022. június 10-12 között van!).

e. Minél több titkos filmre veszel előre jegyet, annál nagyobb az esélyed, hogy megnyerd a párizsi 2 személyes 2 éjszakás utat.

Várunk az Imperceptibles / Titkos Mozi Fesztiválon!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, ILLETVE SEGÍTSÉG AZ ALKALMAZÁSRÓL IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.

 

Készítő országok
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek