12. Finn Filmnapok - Szívrobbanás
Rendező

Megosztom

Bővebben a filmről

A Heartbeast című neonszínű filmben a barátság először szerelemmé, majd a másik birtoklásának veszélyes vágyává fejlődik. Elina (Elsi Sloan zenész és színésznő) álma, hogy rapper legyen. Anyjával Helsinkiből a napsütötte francia Riviérára költözik, és azonnal beleszeret mostohanővérébe, Sofiába, a tehetséges balerinába.

Amikor Elina rájön, hogy ő csak ideiglenes időtöltést jelent Sofia számára, aki rajong a bulikért és a szabadságért, Elina belekezd egy mérgező hatalmi játékba, hogy Sofia csak az övé legyen. Ezt a klubzenei hangoktól és francia rapütemektől lüktető, gátlásoktól mentes filmet Aino Suni rendezte. A film zenéjéért az Air nevű duóból ismert JB Dunckel felelős.


Friendship develops into love and finally to a dangerous desire of ownership in the neon-coloured film Heartbeast. Elina (musician and actress Elsi Sloan) who dreams of becoming a rapper, moves from Helsinki with her mother to the sunny French Riviera and immediately becomes besotted with her stepsister Sofia, a talented ballerina.

When Elina notices that she is only a temporary pastime for Sofia, who enjoys parties and freedom, Elina begins a poisonous power game to get Sofia only for herself. This uninhibited film that pulsates to the beat of club tones and French rap performances is directed by Aino Suni. JB Dunckel, also known from the duo Air, is responsible for the music in the film.

Színes
Készítő országok
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek